Als u ervoor kiest om onze bieren in uw assortiment op te nemen, kunt u rekenen op een unieke selectie van ambachtelijk gebrouwen creaties die zeker in de smaak zullen vallen bij uw klanten. Of het nu gaat om onze klassiekers of onze seizoensgebonden specials, elke fles is doordrenkt met passie en vakmanschap.
De ambassadeurs van De Dochter van de Korenaar
Bij De Dochter van de Korenaar streven we naar langdurige relaties met onze retailpartners. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende ondersteuning en flexibele samenwerkingsmogelijkheden. We staan klaar om met u samen te werken om ervoor te zorgen dat onze bieren perfect aansluiten bij de behoeften van uw klanten en uw bedrijf.

Wilt u meer informatie over het worden van een retailer van De Dochter van de Korenaar bieren? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande formulier. We kijken ernaar uit om samen te werken en uw klanten te laten genieten van de unieke smaken van onze ambachtelijke bieren.

Wilt u ook retailer worden?

Heeft u een drankengroothandel of retailer en bent u geïnteresseerd om het bier van De Dochter van de Korenaar te verkopen? Vul dan het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Contactformulier Retail

Wat is nieuw

Nieuws Activiteiten & Agenda