Het hart van onze brouwerij:

De toegewijde supporters van
De Dochter van de Korenaar
Onze ambassadeurs van De Dochter van de Korenaar
De ambassadeurs van De Dochter van de Korenaar
De Dochter van de Korenaar heeft een trouwe achterban. Liefhebbers die loyaal zijn naar de brouwerij en fan zijn van het bier. Aanhangers die keer op keer hun enthousiasme overbrengen op anderen en dat werkt aanstekelijk. Ze zetten onze bieren, op geheel eigen wijze, regelmatig in de schijnwerpers en precies daarom worden ze door ons gekoesterd en gewaardeerd.

Waar onze ambassadeurs zijn, stroomt ons bier - Ontdek de authentieke smaak van De Dochter van de Korenaar op tap, overal ter wereld.

Inmiddels zijn er wereldwijd, een groot aantal horecazaken waar ons bier op fles te vinden is. Maar bij onze ambassadeurs in de horeca, vind je zeker minimaal één bier op tap, het gehele jaar door. Zij vertegenwoordigen ons merk en laten hun klanten genieten van onze bieren.  Zij zijn de ereleden van onze brouwerij.

Onze ambassadeurs tappen maandelijks een van onze bieren van de bierkalender of hebben een vast tappunt voor bijvoorbeeld belle Fleur. Zij zijn de drijvende kracht achter ons succes. Deze bijzondere horecaondernemers, waarderen eerlijke en smaakvolle bieren en schenken ze met trots in hun zaak. Het mooiste van alles, de bieren worden speciaal voor hen afgevuld. Dus altijd vers van het vat. Proost op onze ambassadeurs.

Ook interesse om deel te nemen aan onze bierkalender? Stuur een mailtje naar contact@dedochtervandekorenaar.be of bel /app naar 0031(0)683868724

Vind één van onze ambassadeurs

Loading
I have consent to use Google Maps and having this website store my submitted information so they can respond to my inquiry Privacy Policy

Ook ambassadeur worden?

Heb je een café of horecazaak en ben je geïnteresseerd om ambassadeur te worden van het bier van De Dochter van de Korenaar? Vul dan het onderstaande formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Contactformulier Ambassadeurs

Wat is nieuw

Nieuws Activiteiten & Agenda