Bien Sur Cranberry De Dochter van de Korenaar
Bien Sur Cranberry De Dochter van de Korenaar

Sour ale with cranberries

Bien Sur Cranberry

Bij de bereiding van onze barley-wine, blijven er nog zoveel restsuikers in de granen achter dat er nog ruim 3000 ltr. ander bier van 7 vol% van gebrouwen kan worden. Deze ‘naloop’ wordt opgevangen in een grote tank en gedurende 18 uur verzuurd, om vervolgens op normale manier gebrouwen te worden. Tijdens de vergisting wordt er een flinke dosis cranberries toegevoegd. Na de vergisting, een toevoeging van een maceraat van gin-kruiden, om vervolgens nog minimaal 1 jaar op houten jenever vaten verder te rijpen.

"Onze pareltjes op biergebied."

Brew sheet

Een superieur, houtgerijpt, volmoutbier met hergisting op fles en toegevoegde cranberries. Het bier rijpt gemiddeld een jaar op Gin barrels en zo ontstaat een gebalanceerd, fruitig, zuur bier, met lichte ginsmaak.

Bitter 40%
Zoet 30%
Zuur 80%

Ingrediënten: Water, gerstemout, tarwemout, hop, gist.

Untappd rating

Foodsuggesties met Bien Sur Cranberry

Smaakt uitstekend bij schaaldieren en bij witte chocolade met gedroogd fruit.

Witte chocolade met gedroodg fruit

De Dochter van de Korenaar

#ProefHetVerhaal

Deze bieren moet je zeker ook proeven

Proef ons verhaal

Verkoopinformatie Bien Sur Cranberry

Volg het verhaal

Nieuws & Events

Het laatste nieuws over De Dochter als eerste lezen? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief. Of volg de socials.