Proost op maart met vers bier-nieuws!

Bier van de maand maart: Beau-Monde

Saison Orange 6%

Beau-Monde is een volmoutbier met hergisting op fles. Deze fruitige saison is gebrouwen met bittere sinaasappel. Droog, kruidig en heerlijk dorstlessend. Winnaar van een bronzen medaille, bij de Brussels Beerchallenge. De fust helemaal uitverkocht, maar op fles nog te verkrijgen. Breng het voorjaar in je glas, je gaat ervan genieten!

Beau Monde De Dochter van de Korenaar winnaar Brussels Beerchallenge
La Vie en Rose

Nieuw Bier

La Vie en Rose

La Vie en Rose en hoe passend is de naam! Release in april. We presenteren een uniek Belgisch witbier, met het aroma van korianderzaad en sinaasappelschil, met als extraatje een vleugje rozenaroma, van gedroogde rozenblaadjes, verfrissend, aromatisch en met 5% vol. toegankelijk.

Terug op stock: Sans Pardon Bourbon

Aged on bourbon barrels

De nieuwe batch Sans Pardon Bourbon, winnaar in 2022 van de Zythos consumententrofee en bijna ook in 2023. Onze Imperial Stout rijpt gedurende 9 maanden op Bourbonvaten, deze keer gerijpt op Kentucky Bourbonvaten. Een zeer vol en complex bier, maar zoals je van ons gewend bent, mooi in balans.

2022 Zythos consumententrofee met Sans Pardon Bourbon
Maurice De Dochter van de Korenaar

Vooraankonding

Maurice

De cirkel is bijna rond.... Juli is de maand dat we ons project van wilde vergisting gaan afronden, na bijna 4 jaar. Maurice is een bier van spontane vergisting, gebrouwen volgens de methode van de Lambiek-brouwers. Maurice was ook de voornaam van mijn allereerste mentor op brouwgebied. Maurice Heyvaert, een Lambiekbrouwer, voor velen, maar ook voor mij van onschatbare waarde. Houdt de webiste of facebook in de gaten, binnenkort vertellen we het hele verhaal.

Overig nieuws