5 gangen diner met de Hopmannen

De Hopmannen bestaan 10 jaar en geven een 5-gangen diner, samen met De Dochter van de Korenaar

16 maart 2024 in het proeflokaal van De Dochter van de Korenaar

Het is alweer tien jaar geleden dat Twan & Dyon jullie voor het eerst tezamen bracht bij Berlijn voor de eerste editie van BBB. Mooie proeverijen met bier-spijs combinaties, vele brouwerijen, mooie verhalen & veel plezier. We vinden dat we de tien niet ongemerkt mogen passeren en willen het deze keer dan ook wat grootser (maar tegelijkertijd nog steeds intiem) aanpakken.

Op zaterdag 16 maart zetten we alle tafels aan elkaar bij Berlijn Café en serveren voor jullie een vijf-gangen diner met vijf bijpassende bieren. En daar hoort natuurlijk ook een brouwer bij! Twan & Dyon zijn al een hele tijd fan van de Dochter van de Korenaar. En dat was toch echt al wel een tijd een droom om die als spreker te hebben tijdens 1 van de BBB edities. Nou dames & heren. Het is gelukt! Dus 16 maart eten geserveerd door Daan de Jongh, verhalen van de brouwer van de Dochter van de Korenaar en vieren dat de Hopmannen 10 jaar bestaan!

Je vraagt je misschien af Daan? Het was toch Hugo? Nou onze eindbaas Hugo ligt met een hernia in bed en kan voorlopig even niet werken.. Dus hebben we Daan gevraagd om een keer te koken. Hij is gespecialiseerd in bier-spijs combinaties dus dat leek ons wel een top oplossing.

"Ik ben Daan en werk als souschef bij Restaurant Pellens in Breda. Ik ben een aantal keer bij Bier Bij Berlijn geweest en toen leek het mij al leuk om eens te koken bij de bieren. Dat dit op de jubileum editie gaat gebeuren is natuurlijk extra bijzonder! Ik kijk er naar uit!"

Wil jij een plekje aan de lange tafel? Het kost € 75,- per persoon en je kunt je inschrijven door te mailen naar info@hopmannen.nl. Er niet mega veel plaatsen dus wees er snel bij!

Overig nieuws