Maak kennis met “Bij Koen en Marijke” in het historische hart van Brugge, waar gastvrijheid en culinaire traditie hand in hand gaan. Als De Dochter van de Korenaar zijn we trots dat ons bier hier onderdeel uitmaakt van een authentieke eetervaring die aanvoelt als thuiskomen. Koen en Marijke – voorheen bekend van In’t Nieuw Museum – verwelkomen je in hun sfeervolle restaurant, waar met zorg gekozen lokale ingrediënten en de Belgische keuken centraal staan.
Geniet van hun heerlijke gerechten, gecombineerd met een selectie van lokale Belgische bieren die speciaal door Marijke zijn geselecteerd om perfect samen te gaan met hun robuuste, huiselijke smaken.
Foodpairing
Een voorgerecht met zongedroogde tomaat, chutney gefermenteerd op lookhoning, tomatenazijn tomatencrumble/cracker en ingelegde kerstomaatjes..
We combineren er graag de "la bière Bock" bij omdat we traditioneel in de herfst beginnen met dit gerecht en verkopen zolang de fermenten beschikbaar zijn ( wat voor vele bockbieren eveneens geldt). En uiteraard ook om dat de zoetmoutige ietwat caramellige karakter mooie aansluit op de honingtoetsen en ietwat contrasteert met de zuurtjes in dit gerecht.