Blonde Malt Port
Tout va Bien
Tijdens een rondleiding bij een porthuis in Porto, waar het productieproces uitvoerig uit de doeken werd gedaan, bleef er één vraag hangen. Waarom wordt dit proces, het versterken met alcohol, en langdurig op hout rijpen, niet ook bij bier gedaan? ‘De Dochter van de Korenaar’ raakte geïnspireerd door deze vraag en dit vertaalde zich in een innovatief project. In een vroeg stadium van de vergisting, wordt graanalcohol toegevoegd tot een sterkte van 20%. De vergisting stopt daardoor, waardoor er een zoete en alcoholrijke drank achter blijft. Na klaring gaat deze malt-port , vele jaren op eiken vaten. De oudste vaten liggen er gemiddeld nu 8,5 jaar (2024). ‘Rien ne va plus’ heeft als basis een donker bier, ‘tout vas bien’ heeft als basis een blond bier.
"Der Fasskeller, das Herz der Brauerei".
Braublatt
Der süße Gerstenschnaps mit 19 Volumenprozent wird mehrere Jahre in Holzfässern gelagert und ist jetzt als 6-jährige Version (2024) und bald als 8-jährige Version erhältlich.
Alc. %.
Stil
IBU
Foodsuggesties met Tout va Bien
Freuen Sie sich auf die neuen Essensvorschläge von renommierten Biersommeliers und Küchenchefs.
Diese Biere sollten Sie unbedingt auch probieren
Verkoopinformatie Tout va Bien
Verfolgen Sie die Geschichte
Seien Sie der Erste, der die neuesten Nachrichten über De Dochter van de Korenaar? Melden Sie sich hier für den Newsletter an. Oder folgen Sie den sozialen Netzwerken.