La Bock Brunello
Bien Sur Cranberry Die Tochter der Weizenähre

Barrel Aged Bockbeer

La Bock Brunello

Dit karakteristieke fruitige, lichtzoete bockbier rijpt gemiddeld 9 maanden tot één jaar op Brunello vaten uit Toscane, Het proces van barrel aged bier (houtgelagerd bier) is een ambachtelijke techniek waarbij bier na de hoofdvergisting en vaak ook de nagisting nog een extra rijpingsperiode krijgt in houten vaten, meestal eikenhout. Voor het bier erop gaat, worden de vaten gecontroleerd, schoongemaakt en vaak gespoeld om ongewenste infecties te voorkomen, maar het “karakter” van de drank die erin zat blijft behouden. Het jonge bier wordt overgeheveld
in het vat.  Tijdens dit proces neemt het bier stoffen uit het hout op zoals tannines, vanille en houttonen. Op intuïtie en smaak wordt de rijptijd beëindigd en wordt het bier geblend met weinig bock bourbon en de verschillende brunellovaten, om de gewenste balans te krijgen. Het bier wordt gebotteld met een kleine hoeveelheid suiker en gist voor hergisting op fles. En nu genieten maar van dit rijke bier!

"Unsere Edelsteine im Bier".

Braublatt

Dit Bockbier is een vol­mout­bier met hergisting op fles. Dit roodbruine bier heeft 6 maanden gerijpt op brunello vaten en is ge­­­blend met 10% van hetzelfde bier, gerijpt op bourbonvaten. In de neus rode wijn, toffee en caramel. Smaak van licht gebrande suiker en licht geroosterde koffie. In de nasmaak de rode wijn en heel subtiel een vleuge Bourbon.

Bitter 31%
Zoet 67%
Säure 10%

Zutaten: Wasser, Gerstenmalz, Weizenmalz, Hopfen, Hefe.

Untappd-Bewertung

Foodsuggesties met La Bock Brunello

Schmeckt hervorragend zu Meeresfrüchten und zu weißer Schokolade mit Trockenfrüchten.

Weiße Schokolade mit Trockenfrüchten

De Dochter van de Korenaar

#GeschmackSpielGeschichte

Diese Biere sollten Sie unbedingt auch probieren

Probieren Sie unsere Geschichte

Verkoopinformatie La Bock Brunello

Verfolgen Sie die Geschichte

Nachrichten und Ereignisse

Seien Sie der Erste, der die neuesten Nachrichten über De Dochter van de Korenaar? Melden Sie sich hier für den Newsletter an. Oder folgen Sie den sozialen Netzwerken.