‘Ik kan beter tegen het sap van de dochter van de korenaar, dan tegen het bloed van de druiventros.’

Keizer Karel (1500-1558) naar Oud Mechelse Kronieken

Leeftijdscheck

Om de website van Brouwerij de Dochter van de Korenaar te bezoeken is een minimum leeftijd verplicht. Daarom willen wij graag van je weten of je 18 jaar of ouder bent.

Brouwerij De Dochter van de Korenaar

Met één doel voor ogen, simpelweg het beste bier brouwen, verkennen we onze mogelijkheden en zoeken we de grenzen op. Geen gebaande paden, niets ‘zoals het hoort’, maar op ontdekkingstocht. Met oog voor detail, liefde en aandacht worden alle bieren van ‘De Dochter van de Korenaar’ in eigen huis gebrouwen. En daar zijn we trots op.

Vaste bieren

De vaste bieren in ons veelzijdige assortiment, zijn de bieren die hun plaatsje op de bierkaart hebben veroverd. Altijd vers en op voorraad!

Houtgerijpte bieren

De speciale bieren in ons assortiment, zijn onze ‘pareltjes’ op biergebied. Veelal jaren gerijpt op houten vaten in onze kelder, het hart van de brouwerij.

Bezoek onze brouwerij

Webshop

Ons bier is verkrijgbaar bij vele verkooppunten (over de hele wereld). Wilt u direct bij ons kopen bent u van harte welkom in ons proeflokaal en winkel. In onze webshop hebben wij ook een select aantal produkten in de verkoop.

Thuisproeverijpakketten

Wil je thuis graag onze bieren uitproberen? Dat kan! Daarvoor hebben wij heerlijke thuisproeverijpakketten samengesteld in diverse varianten.

Bieren

Een deel van ons vaste en speciaal assortiment bieren is nu ook online bij ons te koop. We verzenden binnen 3 werkdagen maar afhalen bij onze brouwerij kan natuurlijk ook!

Gerealiseerd met de steun van

Bier met een eigen karakter